dilluns, 7 de novembre del 2022

5è - Consell d'infants

Avui dilluns 7 de novembre ens ha visitat la Blanca, una treballadora de l'Ajuntament que ens ha vingut a parlar sobre el consell d'infants.

És una proposta de l'Ajuntament que anima els nens i nenes de totes les classes de 5è de Palau a treballar junts i juntes per a buscar i dur a terme millores per al nostre poble.





La Blanca ens ha explicat que dos representants de cada classe es reunirànamb els representants de les altres escoles per parlar sobre les idees i propostes que han sorgit a les aules.

Per escollir a aquestes dues persones, els que hem volgut hem fet un petit escrit anònim expressant per què creiem que som el/la millor representant. Els que no voliem presentar-nos, hem fet un text explicant la importància d'escoltar les opinions dels nens i nenes.

A l'acabar, hem votat i han sortit seleccionats la GLÒRIA i el POL.







Com a suplents, en cas que un dels representants no pugui anar a alguna de les reunions, tenim a l'ANNA, la CARLA GÓMEZ i l'ARNAU LAMATA.


Un cop fetes les votacions, hauriem de saber sobre quin tema haurem de treballar,no?

La Blanca ens ha donat tres propostes i cadascú ha escrit la que més li agradava. Un cop ho fagin amb totes les classes de 5è de Palau, faràn el recompte i els representats ens diràn quin és el tema que tractarem. Les tres propostes han estat:

- Valors a l'esport

- Convivència

- Relació amb les altres escoles







Quines ganes de posar-nos a treballar! 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada