dilluns, 8 d’abril del 2024

Sortida als Volcans de la Garrotxa

El 5 d'abril vam tenir l'oportunitat d'explorar els volcans de la Garrotxa. 

Vam començar el dia amb una visita al Croscat, un volcà situat entre els municipis de Santa Pau i d'Olot.



Dividits en tres grups, vam tenir la possibilitat d'explorar a fons aquest impressionant cràter, mentre els guies ens anaven oferint informació sobre la seva història, com es va formar i la seva importància en el paisatge local. 

Durant la visita vam aprendre sobre l'activitat volcànica del Croscat i com aquest fenomen va influir en la geografia i vida de la zona.






Després de la visita al volcà, vam continuar el nostre recorregut cap a la Fageda d'en Jordà, una fageda que creix sobre una antiga colada de lava. Mentre passejàvem entre els arbres, els nostres guies ens van explicar tot el que amaga aquest espai, explicant-nos les diferents espècies de flora i fauna que habiten en aquest entorn tan especial.
Els colors de la vegetació, els sons del bosc i la frescor de l'aire van crear una experiència inoblidable per totes nosaltres. 






Aquesta sortida ens va permetre connectar amb la natura, aprendre sobre la història geològica de la zona i gaudir de la companyia dels nostres companys i companyes en un entorn molt diferent del que estem acostumats.










Si voleu veure totes les imatges de la sortida, feu clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada