dijous, 14 d’octubre del 2021

La primera sortida de cicle superior!

 El passat divendres dia 8 d'octubre vam poder tornar a anar... D'EXCURSIÓ! 

Les classes de cinquè i de sisè vam passar el dia a Banyoles i al matí vam fer una activitat relacionada amb els nostres projectes del trimestre. Us deixem amb un recull d'imatges i una breu descripció del que vam fer cada un dels cursos!

A cinquè vam visitar un poblat neolític, vam poder viure en primera persona com vivien, què menjaven, com caçaven... Fins i tot, vam poder veure troncs originals de les seves cabanes prehistòriques que s'havien conservat al llarg dels segles sota l'aigua. També vam provar a fer farina tal i com els nostres avançats del neolític se suposa que havien fet. Va ser una experiència enriquidora on, a més d'aprendre ens ho vam passar molt bé.











A sisè estem immersos en el projecte d'història: "de les cavernes a les ciutats". Estem treballant l'edat antiga aquestes setmanes i a Banyoles vam visitar una vila romana. Vam començar l'activitat amb una breu explicació per introduir-nos al lloc on erem i a l'època dels romans.

Després, per grups, vam fer una activitat d'investigació on havíem d'anar a les diferents cambres de la vila i, tot observant els objectes que hi havia, havíem de deduir quin espai de la vila podia ser. 

Finalment, amb uns iPads vam poder passejar-nos per la vila i veure una recreació de com eren cada una de les cambres. 






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada