dilluns, 11 de desembre del 2023

Aprenentatge-servei: Taller "Connexions"

Durant tot aquest curs els i les alumnes de cinquè i sisè de primària estan realitzant un aprenentatge-servei. Estan treballant la intel·ligència interpersonal a través del servei comunitari a la gent gran del nostre poble.

Volem que els nens i nenes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. Pretenem aportar una nota d'il·lusió a la gent gran, en fer-los sentir "ciutadans de ple" ja sigui aportant la seva experiència i la seva saviesa o escoltant, compartint i aprenent dels joves; essent persones que aporten, reben i ocupen un lloc actiu dins la societat.

Aquest aprenentatge-servei l'estem realitzant amb el centre de dia "Els meus avis".

Aquest primer trimestre ja hem tingut vàries trobades. Les primeres van ser trobades per conèixer-nos i compartir experiències. Vam celebrar la "Castaween" a la "Porxada" del poble. On nosaltres mostràvem als avis i àvies del centre de dia com celebrem el Halloween i ells i elles ens ensenyaven un ball de la "Castanyada".

Ara, per Nadal, els hem anat a ajudar a crear els detallets que vendran a la fira de Santa Llúcia de Palau. Ha estat una gran experiència!!

 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada