dimarts, 2 de juliol del 2024

Fira ODS de Cicle Superior

 El dia 19 de juny l'alumnat de Cicle Superior vam posar punt i final al projecte ODS30, el qual hem treballat durant tot el curs de manera col·laborativa entre els dos cursos.

En aquesta fira vam mostrar totes les accions que hem anat realitzant al llarg del curs per ajudar  a l'assoliment d'aquests 17 objectius de desenvolupament sostenible, definits per l'ONU.

Aquesta fira va tenir lloc al pati de l'escola i hi van assistir tots els companys i companyes dels altres cursos, així com les famílies de 5è i 6è i membres de l'Ajuntament.

A més a més de mostrar la feina feta, es va donar l'oportunitat de col·laborar activament en el projecte, ja fos realitzant donatius (menjar, joguines, material escolar...) o comprant productes creats pels mateixos alumnes.

L'objectiu final d'aquesta fira era poder contribuir a diferents asssociacions i ONG's relacionades amb els ODS, com @pallapupas, Càritas Palau, @manosunidas, @apindepcentre o @tusikcirc.

Volem agrair de tot cor la participació de tot l'equip docent i no docent, alumnes i famílies, així com a @ajpalauplegamns, @palauradio i @palauinformatiu per fer difusió i formar part d'aquest dia tan especial per a nosaltres.

Gràcies a les vostres aportacions, hem aconseguit recaptat molt menjar, joguines i material escolar, entre altres coses, així como 497,82 € com a donatiu per les diferents associacions.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada